Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Σύσσωμη η ελληνική showbiz τους εύχεται για τη γέννηση της κόρης τους

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία, καθώς υποδέχτηκαν χθες Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το δεύτερο παιδί τους.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων και χάρισε ένα αδερφάκι στον γιο της, Χάρη. 

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…» έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η πρώτη ανάρτηση της ευτυχισμένης μανούλας στα social media γέμισε από ευχές και όμορφα λόγια από τους εκπρόσωπους της εγχώριας showbiz. 

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να ευχηθούν στην Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ανάμεσα στους celebrities που ευχήθηκαν στο ζευγάρι ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Σμαράγδα Καρύδη, η Νάντια Μπουλέ, η Λάουρα Νάργες, η Ευγενία Σαμαρά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άλλοι πολλοί.

Δες τις ευχές της showbiz για το χαρμόσυνο γεγονός:

Να σας ζήσει!

Read More

And More