Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για το λέμφωμα και ο λόγος που το κράτησε κρυφό – Video

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πέρασε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, όταν πριν λίγους μήνες ανακάλυψε ότι πάσχει από λέμφωμα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε αποκαλύψει αυτή τη σκληρή μάχη το περασμένο καλοκαίρι μέσα από τα social media, συγκλονίζοντας το κοινό που τον ακολουθεί. Το βράδυ της Τρίτης, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της περιπέτειας αυτής στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που όταν το έμαθε δεν το είπε σε κανέναν.

«Πέρυσι είχα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Είχε τελειώσει η πρώτη σεζόν και είχε ξεκινήσει η δεύτερη. Είχα αρχίσει το Φινιστρίνι. Ένιωθα κάπως άβολα βιολογικά. Αρκετή κούραση και κάποια συμπτώματα που δεν ήταν και πολύ φυσιολογικά. Όσο περνούσε ο καιρός τα συμπτώματα γινόντουσαν όλο και πιο έντονα. Κάποια στιγμή πήγα και έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί με ζόριζε αρκετά η καθημερινότητά μου. Αυτές οι εξετάσεις με οδήγησαν σε κάποιες επόμενες. Οι επόμενες σε κάποιες τρίτες εξετάσεις ώσπου καταλήξαμε να μου ανακοινώνουν ότι έχω διαγνωστεί από λέμφωμα. Ήμουν μόνος μου. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να δω τι θα κάνω. Να δω πού και ποιος είμαι. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μειώσω τον φόβο και την αγωνία που είχα. Προσπάθησα να σκεφτώ λίγο πιο λογικά τα πράγματα» δήλωσε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Το πέρασα όλο αυτό μόνος μου. Ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τι περνούσα ήταν ο σκηνοθέτης μου, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είναι πολύ άγριο για τους γονείς. Ήθελα να πατήσω στα πόδια μου και να το αντιμετωπίσω. Δεν ήθελα να με βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Είχα περισσότερο ανάγκη τη μοναξιά, παρά να νιώθω ότι στεναχωρώ τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν το έμαθαν ήταν αρκετά συγκινητικό» ανέφερε βουρκωμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» πρόσθεσε ο ηθοποιός, συγκλονίζοντας.

Read More

And More