Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ!

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ και οι Έλληνες θαυμαστές τους έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα. Το διάσημο συγκρότημα στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστεί για μια και μοναδική συναυλία απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ και όλοι θα είναι εκεί για να τους απολαύσουν από κοντά.
Αυτό που περίμεναν τόσα χρόνια οι Έλληνες μουσικόφιλοι είναι πλέον πραγματικότητα και ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Michael Flea Balzany, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer ετοιμάζονται να ανέβουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή και να βάλουν “φωτιά”.

Η Live Nation και η Big Star Touring έχουν αναλάβει τη διοργάνωση της συναυλίας και οι εκπλήξεις της αποψινής βραδιάς αναμένεται να κερδίσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:
Οι Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας! Οι πωλήσεις των albums τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια (με πιο πετυχημένο το Californication που έχει πουλήσει 15 εκατ. παγκοσμίως) και έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Vocal Performance by a Duo or Group” για το “Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance” για το “Give It Away”.
Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Εκτός από τον ήχο η εικόνα ολοκληρώνεται και με την έντονη σκηνική τους παρουσία, την οποία εδώ και χρόνια περιμένουμε ανυπόμονα να ζήσουμε ζωντανά.

Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση.
Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στην πόλη των αγγέλων, το Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια. Παραγωγός ο Rick Rubin. Με τον ίδιο παραγωγό κυκλοφόρησαν το 1999 το Californication, το πιο επιτυχημένο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος.

Τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν το By the way και το 2006 το Stadium Arcadium. Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το “Dani California” που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα “Tell Me Baby” και “Snow (Hey Oh)” που κατέλαβαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart.
Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους “I’m with you”, με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Είσαι έτοιμη για την απόλυτη εμπειρία;

Read More

And More