Αντίστροφη μέτρηση για το ελληνικό X Factor! Πού βρέθηκε η κριτική επιτροπή;

Αντίστροφα μετράμε για την πρεμιέρα του ελληνικού X Factor στον ΣΚΑΪ και ήδη οι συντελεστές της παραγωγής και ο κόσμος περιμένουν να δουν τα επεισόδια με τις auditions… Πριν την προβολή στην τηλεόραση έγινε προβολή στη… μεγάλη οθόνη. To backstage girl Ευαγγελία Αραβανή, μαζί με την κριτική επιτροπή και επώνυμους καλεσμένους βρέθηκε στα Village Cinemas και παρακολούθησε την πρεμιέρα το νέου talent show.

Το παγκόσμιο φαινόμενο και ανέδειξε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής ξεκίνησε το ταξίδι του, με τους υπεύθυνους του καναλιού να έχουν βάλει το πιο μεγάλο στοίχημα να το κάνουν να ξεχωρίσει. Άλλωστε έχουν καταφέρει να συμπεριλάβουν στους συντελεστές κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας μας και φυσικά παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.


Θοδωρής Μαραντίνης, Πέγκυ Ζήνα

Το TLIFE βρέθηκε στην προβολή του πρώτου επεισοδίου των auditions και συνάντησε την Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, τον Θοδωρή Μαραντίνη με την Σίσσυ Χρηστίδου, την Τάμτα (που ξεχώρισε με το ανατρεπτικό outfit της) και τον Γιώργο Θεοφάνους. Όλοι μαζί πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και βρέθηκαν στην αίθουσα περιμένοντας με ανυπομονησία να δουν το τελικό αποτέλεσμα των επεισοδίων…

Δες φωτογραφίες:

Πέγκυ Ζήνα

Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου

Τάμτα

Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Γιώργος Θεοφάνους, Δώρα Γιαννακάκη

Ευαγγελία Αραβανή

Γιώργος Λύρας, Πέγκυ Ζήνα, Κική Τσόλκα

Σίσσυ Χρηστίδου

Νεσχάν Μουλαζίμ, Ευαγγελία Αραβανή

Γιώργος Λύρας, Πέγκυ Ζήνα

Read More

And More