Αντωνία Καλλιμούκου: Χειμωνιάτικη απόδραση στη Φινλανδία! [pics,vid]

Τις πιο ξεχωριστές γιορτές στα χιονιά περνά φέτος η Αντωνία Καλλιμούκου. Η παρουσιάστρια του backstage του Junior Music Stars του ΣΚΑΪ άφησε για λίγο τους μικρούς της φίλους και βρέθηκε στη… Λαπωνία.

Συγκεκριμένα η Αντωνία ταξίδεψε ως τη χιονισμένη Φινλανδία και μαζί με την παρέα της απόλαυσε τις βόλτες με το έλκηθρο στα χιόνια, αλλά και το παγωτό της, πάρά τις πολικές θερμοκρασίες. Η ίδια μόλις έφθασε στον χειμερινό προορισμό της ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία στα χιόνια.

Μόλις έφτασα! Φινλανδία – τρώγοντας παγωτό #den_exw_ksanazisei_tetoio_kryo_stin_zwi_mou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις


Ακολούθησε το video με τα χάσκι να οδηγούν το έλκηθρό της στα χιόνια και εκείνη να σχολιάζει πως αυτό που ζει μοιάζει με… παραμύθι.

Η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο που εδώ και λίγο καιρό βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πλευρό του περιζήτητου εργένη Νίκου Παραδείση, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πραγματοποίησε ένα ταξίδι που ονειρευόταν εδώ και χρόνια.


Παρόλα αυτά, η Αντωνία δεν αποκάλυψε ακόμη αν ταξίδεψε στη Σκανδιναβία με φίλους ή με το αγόρι της, το σίγουρο όμως είναι πως περνά τέλεια!

Read More

And More