Αντώνης Καφετζόπουλος – Φαίη Κοκκινοπούλου: Χώρισαν μετά από 25 χρόνια!

Για πρώτη φορά ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε στην Realnews ότι μετά από 25 χρόνια κοινής συμβίωσης με την επίσηςη ηθοποιό Φαίη Κοκκινοπούλου, το ζευγάρι πλέον χώρισε. Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του στο μιούζικαλ “Οικογένεια Addams” στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη Μαρία Σολωμού, ο ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή που δεν γνωρίζαμε.

“Δεν ζούμε πλέον μαζί (με τη Φαίη). Έχουμε χωρίσει καιρό…. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε και πλέον μένω με τον γιο μας, τον Σπύρο, που πάει στο λύκειο”, δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα ενώ για το αν είναι μόνος δήλωσε: “Ναι, είμαι μόνος μου μετά το χωρισμό μου, αλλά βγαίνω με φίλους, ξεδίνω, κάνω βόλτες. Στα 64 σου δεν σε χαλάει πολύ να είσαι μόνος-αλλιώς θα ήταν στα 50”.


Το ζευγάρι σε παλαιότερες στιγμές του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις φήμες ότι θα επιστρέψει η θρυλική σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”: “Μας έχουν γίνει κρούσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και επίσημο… Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε θετικοί, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεριμένο ακόμα… Η αλήθεια είναι ότι έχω στο inbox μου ένα πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν το έχω διαβάσει γιατί θέλω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα. Δεν έχει νόημα να διαβάσω κάτι που μπορεί να μη γίνει. Ας αποφασιστεί και θα το κάνω”.

Όσο για την πρόσφατη παραίτησή του από αντιδήμαρχος Αθηναίων ο ηθοποιός δήλωσε: ” Ξεχείλισε το ποτήρι όταν είδα ότι στο δημοτικό συμβούλιο αδιαφορούσαν για τις προτάσεις μου για μια καλύτερη Αθήνα. Προέβαλαν αντιρρήσεις, είχαν προσβλητική αντιμετώπιση και κακούς χειρισμούς γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω. (Ο δήμαρχος Καμίνης) Δεν με στήριξε, αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ τον στήριξα, τον εμπιστεύτηκα και δεν μου φέρθηκε σωστά. Μπούχτισα και παραιτήθηκα γιατί δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν. Πήγαινα εκεί κάθε μέρα για οκτώ ώρες, πάσχιζα για το καλύτερο αλλά ένιωσα να πνίγομαι από την άκομψη και απαξιωτική συμπεριφορά κάποιων”.

Read More

And More