Αντώνης Καφετζόπουλος: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή με τον γιο του Γιώργο – Φωτογραφίες TLIFE

Στη σκηνή του θεάτρου «Επί Κολωνώ» και την παράσταση «Τάο» συναντιούνται φέτος για πρώτη φορά ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο.

Το «Τάο» είναι ένα σύγχρονο και ανέκδοτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καφετζόπουλου ο οποίος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο της υποκριτικής. 

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 23/2 πραγματοποιήθηκε η επίσημε πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γιώργος Καφετζόπουλος και το TLIFE ήταν εκεί εξασφαλίζοντας μερικές φωτογραφίες από την πρώτη θεατρική συνύπαρξη πατέρα και γιου.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότηση του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα.

Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, θρησκειών, φαντασιώσεων. Το χάος των ημερών. Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος. Ο δρόμος που θα σε κάνει «μάγκα», ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Γιώργος Καφετζόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος

Ελένη Νικολαΐδου-Πέτρος Τατσόπουλος

Έλλη Τρίγγου

Μαρία Χάνου-Σπύρος Χατζηαγγελάκης-Ταξιάρχης Χάνος

Άλκης Παναγιωτίδης-Γιώργος Καφετζόπουος-Θοδωρής Σκυφτούλης

Μάνος Στεφανής-Κώστας Στεφανής-Φυλλίς Στεφανή

Κώστας Ξυκομηνός

Έλλη Τρίγγου-Γιώργος Καφετζόπουλος

Ταξιάρχης Χάνος-Μαρία Χάνου-Σπύρος Χατζηαγγελάκης-Ιώβη Φραγκάτου

Διονύσης Σαββόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164