Αντώνης Κανάκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Συγκινεί το αντίο του σε αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Ο λόγος για τον Γιάννη Ραπτόπουλου πρόεδρο της Express Service, με τον οποίο ο παρουσιαστής είχε στενή σχέση.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο φίλου του, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής έγραψε: 

“Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ό,τι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος.

Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος. Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου. Έφυγε σήμερα…”.

Τον Γιάννη Ραπτόπουλο αποχαιρέτησαν και οι υπάλλληλοι της εταιρείας του, σημειώνοντας: “Καλό Ταξίδι στον “ΙΔΡΥΤΗ” της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα. Η EXPRESS SERVICE πενθεί”.

Read More

And More