Αντώνης Κανάκης: Η εξομολόγηση για την σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους[video]

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα “Nega Talk” βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης και απόσπασμα από την συνέντευξή του έπαιξε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους. Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Κανάκης έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε δει ποτέ τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του.

“Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Ο πραγματικός δεσμός της οικογένειας είναι τα παιδιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γάμος από αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά, τα οποία δεν έχουν κατά την προσωπική μου άποψη κάποια ουσία.

Όλα αυτά που ακούγαμε και όλα αυτά που μας έλεγαν για το πόσο μαγική υπόθεση είναι η υπόθεση παιδιά είχαν απόλυτο δίκιο. Είμαι ο πιο χαζός άνθρωπος που υπάρχει στον κόσμο. Εντάξει δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία, δεν υπάρχει κάτι για το οποίο νιώθω περισσότερο περήφανος στη ζωή μου, πιο προνομιούχος από το γεγονός ότι αυτά τα πλάσματα με εμπιστεύονται, με αγαπάνε… Μόνο που δεν θηλάζω και εκνευρίζομαι γι’ αυτό.

Εγώ ήμουν μέσα στη γέννα, έκανα και τα εγκαίνια. Νομίζω ότι είναι τόσο μαγικό όλο αυτό που γίνεται εκείνη τη στιγμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης είναι χαζομπαμπάς!

Read More

And More