Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αράπογλου: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον εφοπλιστικό γάμο τους στο Πάπιγκο

Με εντατικούς ρυθμούς γίνεται η προετοιμασία για τον εφοπλιστικό γάμο του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, στο Πάπιγκο. Το μοναδικό τοπίο του χωριού του νομού Ιωαννίνων και η ζεστασιά των κατοίκων αποτέλεσαν τον βασικό λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τελέσουν τον γάμο τους εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας epiruspost.gr, το βράδυ της Πέμπτης θα υποδεχθούν στον δικό τους χώρο τους καλεσμένους τους και θα γίνει το πρώτο πάρτι. Οι ετοιμασίες στο κτήμα προχωρούν γρήγορα με δεκάδες συνεργεία –από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι- να δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε όλα να είναι έτοιμα.

instagram.com/marika_arapoglou

Όλες οι κατασκευές που γίνονται είναι λυόμενες αλλά πολυτελέστατες, ενώ υπάρχει μέριμνα ώστε ο χώρος να καλυφθεί στην περίπτωση βροχής. Παράλληλα, φτάνουν πολλές γλάστρες με λουλούδια που θα στολίσουν τον κτήμα. Το σκηνικό που δημιουργείται είναι ονειρικό.

Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με την μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων, ακόμη και ασθενοφόρων.

Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς πέρα από ένα σπουδαίο κοσμικό γεγονός για την περιοχή του Ζαγορίου αποτελεί κι ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός.

Δες φωτογραφίες της ιστοσελίδας epiruspost.gr:

Πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr

 

Read More

And More