Αντώνης Ρέμος – Mente Fuerte: Κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι τους, «Πόσο Θέλω»

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία κορυφής και παρουσιάζουν το τραγούδι «Πόσο Θέλω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, μέσα από ένα ιδιαίτερης αισθητικής music video.

Στο music video του «Πόσο Θέλω», που γυρίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι δύο καλλιτέχνες μας μεταφέρουν μέσα από urban style εικόνες το μήνυμα του τραγουδιού, το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Petros Nikolintais.


Το «Πόσο Θέλω» είναι ένα σύγχρονο τραγούδι, που συνδυάζει δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις και αποκαλύπτει την χημεία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Νίκος Γρίτσης και Mente Fuerte, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Γιώργος Κυβέλλος, Δημήτρης Κοντόπουλος και Beyond.

Το «Πόσο Θέλω», που θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του Αντώνη Ρέμου, είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κοινό μέσα από τις συναυλίες τους.

Μετά από μία μεγαλειώδη συναυλία στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, οι επόμενοι σταθμοί είναι: 12 Ιουλίου Αρχαία Ολυμπία (θέατρο Φλόκα), 17 Ιουλίου Θεσσαλονίκη (θέατρο Γης), 9 Αυγούστου Χαλκιδική (Αμφιθέατρο Σίβηρης), 12 Αυγούστου Ίος (Pathos).

Read More

And More