Αντώνης Ρέμος: Αποθεώθηκε στη συναυλία του με τους UB40 στο θέατρο Πέτρας! Φωτογραφίες

Μετά τη Θεσσαλονίκη κατέκτησαν και την Αθήνα. Η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με την πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Πέτρα και οι εκπλήξεις και τα χειροκροτήματα δεν είχαν τέλος.

Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy, ήρθαν στην Ελλάδα , για να γιορτάσουν τα 40χρονα γενέθλια τους, ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Μαζί τους στη σκηνή βρέθηκε ο μοναδικό Αντώνης Ρέμος, που αποθεώθηκε από το κοινό, τραγουδώντας τις δεκάδες επιτυχίες του και θυμίζοντάς μας για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένα κομμάτια  και καταχειροκροτήθηκε σε μια συναυλία γεμάτη πάθος και όμορφες μουσικές εκπλήξεις!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

Read More

And More