Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: Λαμπερές παρουσίες στο pre-opening party του “Αθηνών Αρένα”!

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή θα βρεθούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, που θα μας χαρίσουν μοναδικά βράδια στο «Αθηνών Αρένα» από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που «μαγεύει» το κοινό σε κάθε του εμφάνιση με την αμεσότητά του και τις δεκάδες επιτυχίες του, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με μία από τις πιο επιτυχημένες και πολυτάλαντες τραγουδίστριες, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις με την μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες.

Οι δυο τους θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, ρυθμό, πάθος, μελωδίες, έρωτα και μοναδικές στιγμές, κάνοντας τα βράδια στο «Αθηνών Αρένα» ανεπανάληπτα. Στο σχήμα συμμετέχει η ταλαντούχα και γνωστή για τον μουσικό πλουραλισμό της Κρυσταλλία και παίρνουν μέρος η Τάνια Μπρεάζου, η Στεφανία Ρίζου και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Το βράδυ της Τρίτης, μόλις τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα τους, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες υποδέχθηκαν φίλους και δημοσιογράφους στο «Αθηνών Αρένα», σε ένα pre-opening party για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του TLIFE:

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή

Αντώνης Ρέμος

Δέσποινα Βανδή

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή

Υβόννη Μπόσνιακ

Μαρία Μπεκατώρου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αντώνης Σρόιτερ

Χάρης Ρώμας – Θεοφανία Παπαθωμά

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Δημήτρης Στεργίου – Κατερίνα Τσάβαλου

Όθωνας Μεταξάς

Μαρία Χαρδαβέλλα – Κώστας Χαρδαβέλλας

Όλγα Πηλιάκη

Αγγελική Νικολούλη

Ηρώ Λούπη – Σωτήρης Καλυβάτσης

Έμη Λιβανίου

Read More

And More