Αντώνης Ρέμος: Επώνυμες παρουσίες στο κατάμεστο Tae Kwon Do για τη μεγάλη συναυλία του! [pics,vids]

Με επώνυμες παρουσίες, αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο Tae Kwon Do για να απολαύσει τα αγαπημένα του τραγούδια πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο πλαίσιο της περιοδείας Live Experience Tour 2020. Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής, αν και αρχικά ήθελε να ξεκινήσει το tour του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στα γενέθλια της κόρης του, τελικά έδωσε την εκκίνηση της μεγάλης χειμερινής περιοδείας του την Τετάρτη 12 Φλεβάρη και αποθεώθηκε.

Όμορφες μελωδίες, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει, έρωτας, συγκίνηση και χαρά, συνέθεσαν το χθεσινό σκηνικό της συναυλίας στο κατάμεστο κυριολεκτικά γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Αντώνης Ρέμος συγκινημένος, αφιέρωσε και ένα τραγούδι στην κόρη του Ελένη, που αύριο γίνεται πέντε χρόνων.

Το παρών στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Σάσα Σταμάτη, η Μαρί Κωνσταντάτου με τον Γιάννη Κεντ, η Ραμώνα Βλαντή, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, η Μάγδα Τσέγκου και πολλοί ακόμη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σάσα Σταμάτη

Μαρί Κωνσταντάτου, Γιάννης Κεντ

Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης

Δώρα Κατσικογιάννη

Μάγδα Τσέγκου

Σάσα Σταμάτης, Γιώργος Ντάβλας

Τόνια Φουσέκη

Ραμόνα Βλαντή

Αννίτα Ναθαναήλ-Έλλη Αγγελιδάκη

Φωτεινή Πετρογιάννη

Ο Αντώνης Ρέμος, για πρώτη φορά, μετά από την απόλυτη επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με αφετηρία την Αθήνα. Εννέα επιλεγμένες  μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει.  Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει,  τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και μοναδικές στιγμές ερμηνείες στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

 

Φωτογραφίες:Πέτρος Χόντος

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More