Αντώνης Ρέμος – Καίτη Γαρμπή: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών – Φωτογραφίες

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή και το βράδυ του Σαββάτου 6/11 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα τους.

Η μουσική σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών αποτέλεσε πόλο έλξης, με πολλούς διάσημους από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνουν το παρών.

Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου ήταν φυσικά και η σύζυγος του, Υβόννη Μπόσνιακ, μαζί με την αγαπημένη της φίλης και κουμπάρα, Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Μεταξύ άλλων ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και τους: Πύρρο Δήμα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Ηλία Ψινάκη, Γιώργο Πρίντεζη, Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου, Μαρία Καλάβρια, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας και πολλοί άλλοι.

Στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή βρέθηκαν και ακόμη δύο καλλιτέχνες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Θοδωρής Φέρρης, οι οποίοι απόλαυσαν το ντουέτο από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας κάποιες από τις επιτυχίες τους.

Δες τις φωτογραφίες

Αντώνης Ρέμος – Καίτη Γαρμπή

Αντώνης Ρέμος – Κωνσταντίνος Αργυρός

Θοδωρής Φέρρης – Αντώνης Ρέμος

Υβόννη Μπόσνιακ

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Πύρρος Δήμας – Αναστασία Σκαφίδα

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη

Τόνια Φουσέκη – Ηλίας Ψινάκης

Γιώργος Πρίντεζης – Στέλλα Κωστοπούλου

Μαρία Καλάβρια – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας

Καίτη Γαρμπή

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More