Αντώνης Ρέμος - Μαρία Μπεκατώρου: Οι κουμπάροι πήγαν θέατρο! [pics]

Αντώνης Ρέμος – Μαρία Μπεκατώρου: Οι κουμπάροι πήγαν θέατρο! [pics] | tlife.gr

Η Μαρία Μπεκατώρου διατηρεί πολύ στενή σχέση με την οικογένεια του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Βλέπεις, η αγαπημένη παρουσιάστρια όχι μόνο είναι κολλητή φίλη της ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας αλλά είναι και η νονά της κόρης του δημοφιλούς καλλιτέχνη και της Υβόννης, Ελένη, ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου πάντρεψε το αγαπημένο ζευγάρι στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά, στην Βαρυπόμπη.

Η φιλία της Μαρίας και της Υβόννης επισφραγίστηκε έτσι με την κουμπαριά τους! Τα δύο ζευγάρια – ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ και η Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο – βγαίνουν αρκετά συχνά μαζί και διασκεδάζουν είτε σε κάποιο σπίτι είτε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Το βράδυ της Κυριακής, όμως, άφησαν τους συζύγους στο σπίτι και έκαναν μία έξοδο χωρίς εκείνους!

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκαν στο Gazi Music Theatre και απόλαυσαν από κοντά το θεατρικό μιούζικαλ «Μαριχουάνα Stop», με πρωταγωνιστές την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον εξαιρετικό Τόλη Βοσκόπουλο. Μαζί τους ήταν και ο κολλητός φίλος και κουμπάρος του Αντώνη, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος καμάρωσε την πρώην σύζυγό του στο θεατρικό σανίδι.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με τον Γιώργο Βάλαρη και τον Μανώλη Καραντίνη

Βαλέρια Κουρούπη-Μαρία Μπεκατώρου-Ντορέττα Παπαδημητρίου-Κατερίνα Παπαμερή

Μαρία Ιωαννίδου-Μαρία Ανδρούτσου-Μαρία Μπεκατώρου-Κώστας Πηλαδάκης-Βαλέρια Κουρούπη-Ντορέττα Παπαδημητρίου-Αντώνης Ρέμος

Κώστας Πηλαδάκης-Τόλης Βοσκόπουλος-Αντώνης Ρέμος-Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου – Βίκυ Κουλιανού

Φωτογραφίες: NDP

READ more