Αντώνης Ρέμος: Με την Υβόννη Μπόσνιακ και διάσημους φίλους στην παρουσίαση του δίσκου του – Φωτογραφίες TLIFE

Σε μία ιδιαίτερη και βραδιά, γεμάτη μουσική, παρουσία καλεσμένων και κοινού, ο Αντώνης Ρέμος και η Panik Records παρουσίασαν το νέο του album «Πάντα & Ποτέ vol. I», που κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, καθώς και στα φυσικά σημεία πώλησης, σε ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set.

Παράλληλα έγινε και η απονομή των χρυσών επιτυχιών «Όλα Τα Δάκρυα», «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Να Ξαναμετρήσω» και «Πόσο Θέλω».

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Αντώνη Ρέμου στην εταιρεία το 2018, τη μεταγραφή της δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε.

Συγκινημένος και χαρούμενος, ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε το box set του «Πάντα & Ποτέ vol. I», του πρώτου του album εδώ και 7 χρόνια και διηγήθηκε backstage ιστορίες από τη δημιουργία των τραγουδιών. Το event, που διεξήχθη στο «Nox» με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ολοκληρώθηκε με τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει live τα καινούργια του τραγούδια.

Αρκετά πρόσωπα από τον χώρο τον καλλιτεχνικό χώρο και τα media τίμησαν με την παρουσία τους τον Αντώνη Ρέμο. Ο Πύρρος Δήμας, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Γιώργος Σαμπάνης, ήταν μερικοί μόνος από όσους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείψουν η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και η κόρη τους, Ελένη!

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες του TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Read More

And More