Αντώνης Ρέμος: Νυχτοπερπατήματα στη Θεσσαλονίκη για τον τραγουδιστή – Διασκέδασε στον Νικηφόρο

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει και τη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας επιλέγοντας να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Highlight της βραδιάς, τόσο για του θαμώνες όσο και για τους ίδιους, ήταν η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος πήρε το μικρόφωνο και για περίπου δέκα λεπτά ερμήνευσε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με αποκορύφωμα τη στιγμή που οι φωνές των δύο καλλιτεχνών ενώθηκαν, σε ένα αξέχαστο ‘ντουέτο’, ερμηνεύοντας το «Έσπασε η Νύχτα Δυο Κομμάτια».

Μετά το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ακολούθησε ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα, με τον Νικηφόρο να τραγουδά τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια!

Με την διασκέδαση να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το στοίχημα για αξέχαστες βραδιές από το Νικηφόρο, έχει κερδηθεί. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο υδράργυρος στο νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσαν όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος , χτυπάει κόκκινο!

Read More

And More