Αντώνης Ρέμος: Οι χαλαρές βόλτες με σκάφος στη Μύκονο!

Για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου έγινε το talk of the town, μιας και κάθε χρόνο προσεγγίζει την ελίτ του νησιού, αλλά και τους εκατομμυριούχους θαυμαστές του τραγουδιστή. Αυτήν τη χρονιά μάλιστα μαζί του ανέβηκε στο stage o Αιγύπτιος τραγουδιστής, Amr Diab και ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους το ελληνόφωνο και αραβόφωνο κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει.

Και κάπως έτσι ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη και απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, πριν από τη μεγάλη βραδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα τον απαθανάτισε σε μια χαλαρή βόλτα του στη νησί. Με casual εμφάνιση, ο Αντώνης βρέθηκε στην παραλία της Ψαρούς και έδειχνε να είναι σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, μιας και στο πλευρό του είναι τα δυο κορίτσια του. Εκεί μάλιστα επιβιβάστηκε σε φουσκωτό και έκανε μια βόλτα με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Έπειτα, όπως έγινε γνωστό όλη η οικογένεια έκανε μια βόλτα ως την Κίμωλο, λίγο πριν αλλάξουν τα σχέδιά τους και βρεθούν εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του καλού φίλου και συνεργάτη του ερμηνευτή Γιώργου Ποζίδη.

Read More

And More