Αντώνης Ρέμος: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τραυματισμό στο μάτι;

Καλύτερα φαίνεται πως είναι στην υγεία του, ο Αντώνης Ρέμος μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο αριστερό του μάτι. Ο γνωστός τραγουδιστής συμμετείχε στο πρωτοχρονιάτικο show του Ant1 με οικοδεσπότες τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όταν ένα κομμάτι κομφετί εκσφενδονίστηκε και μπήκε στο μάτι του με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο.
“Έφυγε και πήγε στο νοσοκομείο. Στην αρχή ανησύχησαν οι γιατροί μην έχει πάθει πρόβλημα στον αμφιβληστροειδή, αλλά ευτυχώς ήταν τελικά ένα επιφανειακό τραύμα στον κερατοειδή. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και λογικά ο Αντώνης θα εμφανιστεί κανονικά το Σαββατοκύριακο στο μαγαζί ου τραγουδά. Θα πάω και εγώ να τον στηρίξω το Σάββατο”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή.

Από την Τετάρτη, μάλιστα, που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του, ο Αντώνης φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους και θαυμαστές του με ένα μήνυμα στα social media (δες εδώ), ενώ σήμερα ο χειρουργός οφθαλμίατρος ο οποίος ανέλαβε τον τραγουδιστή, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, μίλησε στην εκπομπή “Καλημερούδια”: “Κίνδυνος υπήρχε αλλά δεν ήταν τόσο πολύ μεγάλος. Υπήρξε τραυματισμός στον κερατοειδή χιτώνα στον αριστερό οφθαλμό. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις δώσαμε την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή και έναν θεραπευτικό φακός επαφής και το τραύμα επουλώνει σιγά σιγά, νομίζω ότι αύριο θα είναι καλά. Ο Αντώνης το αντιμετώπισε όπως κάθε άνθρωπος, με την αγωνία του, όχι πανικό όμως. Μου είπαν ότι ήταν ένα κομμάτι πλαστικό, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί αν ήταν”.

Read More

And More