Αντώνης Ρέμος: Στο γάμο του ανιψιού του στην Κέρκυρα!

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας είχε τη χαρά να ζήσει ο Αντώνης Ρέμος την προηγούμενη εβδομάδα που βρέθηκε στην Κέρκυρα καισυγκεκριμένα στον γραφικό οικισμό “Κασσιόπη” προκειμένου να δώσει το παρών στον γάμο του ανιψιού του Ηλία, γιο της αγαπημένης του αδερφής Γεωργίας.

Ο Αντώνης μαζί με τη σύντροφό του Υβόννη ταξίδεψαν στο βόρειο τμήμα του καταπράσινου νησιού των Επτανήσων, όπου μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με αγαπημένους συγγενείς του που είχαν καιρό να δουν από κοντά.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία της Παναγίας της Κασσωπίτρας όπου ο Αντώνης, ιδιαίτερα συγκιμένος, είδε τον ανιψιό του Ηλία να ανταλλάσει όρκους αιώνιας αγάπης με την αγαπημένη του Τζένη, σε μια σεμνή γαμήλια τελετή.

Ιδιάιτερη στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη κατά την οποία ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε από καρδιάς κι ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι των ανιψιών του “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κέρκυρα ο Αντώνης Ρέμος έχει στρέψει όλη του την ενέργεια στην προετοιμασία των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στον ίδιο χώρο.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί!

Read More

And More