Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο, λίγο πριν κλείσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους! [pics]

Ήταν 15 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Εννέα μήνες μετά και λίγο πριν κλείσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας απολαμβάνουν τη ζωή τους και ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με την μονάκριβη κόρη τους, Ελένη. Το αγαπημένο ζευγάρι, παρά το απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα που έχει, πάντα βρίσκει χρόνο για να τον περάσουν είτε οι δυο τους είτε με την κορούλα τους.

Πριν μερικές μέρες, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να βγουν και να διασκεδάσουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Γλυφάδα, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Μαλού. Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε με τις επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά τις παλιές και καινούργιες επιτυχίες του τραγουδιστή. Γι’ ακόμα μια φορά την παράσταση έκλεψε η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας, με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Ένα μαύρο midi φόρεμα, ένα ζευγάρι πέδιλα και το κόκκινο κραγιόν αποτέλεσαν τα όπλα της για αυτή την βραδινή έξοδο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Αντώνη και την Υβόννη κατά την έξοδό τους από το Romeo Club. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν άφησε στιγμή από το πλευρό του την πανέμορφη σύζυγό του, ενώ το ζευγάρι γεμάτο χαρά πόζαρε για τα φωτογραφικά φλας. Στη συνέχεια, αναχώρησαν από το μαγαζί πιασμένοι χέρι-χέρι, κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια. Οι δυο τους παραμένουν full in love μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και αποδεικνύουν πως ο γάμος… δεν σκοτώνει τον έρωτα!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Read More

And More