Υβόννη Μπόσνιακ: Καμάρωσε τον Αντώνη Ρέμο στην συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη! Δεκάδες καλλιτέχνες ετοίμασαν μια συναυλία – αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη με χιλιάδες Έλληνες να δίνουν το παρών στο Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν αυτή τη μαγική συναυλία. Ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παρουσίασαν την συγκινητική βραδιά που κάτω από τον τίλο «Είσαι Έλληνας, αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά» ένωσε χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι τραγούδησαν με μια φωνή στίχους ποιητών και σπουδαίων στιχουργών που έγιναν σύμβολο αντίστασης και αγώνα.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στην μεγάλη συναυλία ήταν και ο Αντώνης Ρέμος. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο μαζί με την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ. Ερμηνεύοντας με το μοναδικό του τρόπο δύο από τα πιο γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη, τα «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» και «Στα Περβόλια»,  οΑντώνης Ρέμος συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία προς τιμή του σπουδαίου συνθέτη. Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος ένωσε τη φωνή του με εκείνη των συναδέλφων του, σε κομμάτια όπως «Τη Ρωμιοσύνη Μην Την Κλαις».

Το μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Οι δυο τους με total black εμφάνιση βρέθηκαν στον συναυλιακό χώρο, ενώ δεν άφησε στιγμή ο ένας το χέρι του άλλο τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας όσο και κατά τη διάρκεια της εισόδου τους στο στάδιο. Η Υβόννη Μπόσνιακ με μίνι μαύρο φόρεμα και ελάχιστο μακιγιάζ μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της.

Στη συναυλία παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η πρέσβειρα Kαλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού, δικαστικού, πνευματικού, αθλητικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More