Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Με σκάφος στο “Νησί των Ανέμων”! Φωτογραφίες

Χρόνια ολόκληρα έχουν περάσει από τις εποχές που ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ κατέφταναν στα ελληνικά νησιά ινκόγκνιτο! Πλέον, το ερωτευμένο ζευγάρι μετακινείται με χαλαρότητα και επισκέπτεται τους αγαπημένους προορισμούς του, χωρίς καμία μυστικότητα! Έτσι και τώρα, ο τραγουδιστής και η σύντροφός του έφτασαν στη Μύκονο με το φουσκωτό του σκάφους τους, που έχει αγκυροβολήσει στον κόλπο της μυκονιάτικης παραλίας, και δεν δίστασαν να μας χαρίσουν μερικά φωτογραφικά καρέ, καθώς αποβιβάζονταν στην πλαζ του μαγευτικού νησιού! Με χαλαρή διάθεση και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, οι δυο τους ξεκίνησαν τις βόλτες τους στα μυκονιάτικα σοκάκια!

Ο Αντώνης που ετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στο Nammos της Μυκόνου μαζί με τον Ιταλό star Eros Ramazzotti στις 27 Ιουλίου, επισκέπτεται το τελευταίο διάστημα διαρκώς το νησί για να συμμετέχει στις προετοιμασίες και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από το πλάι του, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει ο έρωτας της ζωής του και μητέρα της κόρης του, Ελένης, μιας και οι δυο τους είναι αχώριστοι και τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονται παντού μαζί!

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, Υβόννη Μπόσνιακ, κρατάει πάντα το χέρι του καλού της και τον κοιτάζει στα μάτια, όπως την περασμένη εβδομάδα που «έλαμψε» στο πλάι του Αντώνη, καθώς εκείνος βραβευόταν στο πλαίσιο των Mad Video Music Awards και εκείνη υπερήφανη στάθηκε στο πλευρό του! Οι ίδιες εικόνες επαναλήφθηκαν και σε βραδινή έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπου μας χάρισαν μερικά ανεπανάληπτα τρυφερά ενσταντανέ!

Δες τις φωτογραφίες από την «απόβασή» τους στο νησί:

Read More

And More