Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Νέα κοινή έξοδος στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες

Σε πρωινή έξοδο στη Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ. Με σπορ εμφάνιση το ζευγάρι έκανε την βόλτα του, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε γνωστό coffe brand.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής και η γνωστή σχεδιάστρια είναι παντρεμένοι από το 2018, έχοντας μια κοινή πορεία πολλών ετών με τον ερχομό της κόρης τους να ολοκληρώνει την προσωπική τους ευτυχία.

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμους εξακολουθούν να κρατούν «αθόρυβη» την προσωπική τους ζωή, κάνοντας σπάνιες αναφορές στα media για την καθημερινότητά τους.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Open: «Θέλω να υπάρχει πρόγραμμα με το παιδί, τι ώρα θα φάει, τι ώρα θα κοιμηθεί… Αλλά όταν είσαι μανούλα, πώς να είσαι αυστηρή; Εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή απ’ ότι ο Αντώνης. Ο Αντώνης δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Πραγματικά η σχέση τους είναι μαγική. Είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς», είχε εξομολογηθεί για τον Αντώνη Ρέμο.

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Δες φωτογραφίες από τη νέα τους έξοδο...

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More