Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Συνάντηση με την Άννα Βίσση, σε καλοκαιρινό προορισμό! [pics]

Ένα αρκετά διαφορετικό καλοκαίρι από αυτό που είχε προγραμματίσει βιώνει ο Αντώνης Ρέμος! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε σκοπό να κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού, ανέβαλε επ’ αορίστον τα σχέδια του. Όμως δεν πτοήθηκε και βρήκε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του και να κάνουν όλοι μαζί… καλοκαιρινές διακοπές!

Μετά την εξόρμησή τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στο Κόστα Ναβαρίνο στην Πελοπόννησο, όπου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με επώνυμους φίλους τους. Στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμεναν, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και την Άννα Βίσση, όπου κάνει διακοπές με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της.

Το γνωστό ζευγάρι, μάλιστα, δείπνησε προχθές με την Ελληνίδα σταρ αλλά και με την παρέα του σε καλό εστιατόριο. Ανάμεσα τους ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Σοφία Καρβέλα!

Δες στιγμιότυπα:

Από την παρέα έλειπε, όμως, η Μαρία Μπεκατώρου, κολλητή φίλη της Υβόννης Μπόσνιακ!

Read More

And More