Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Βόλτα με το σκάφος και full in love στην Μύκονο! [pics]

Δέκα χρόνια μαζί και περίπου 9 μήνες παντρεμένοι, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παραμένουν full in love. Οι δυο τους μπορεί να έχουν ένα πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις, όμως φροντίζουν που και που να βρίσκουν λίγο χρόνο για ξεκούραση και διακοπές.

Πριν μερικές ημέρες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Μύκονο με σκοπό να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές. Δεν ήταν λίγες οι φορές, μάλιστα, που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη και τον Ρέμο να περπατούν χεράκι χεράκι στα γραφικά στενάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η Μύκονος η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού, καθώς περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Η τελευταία φορά που τους “τσακώσαμε” στο νησί των ανέμων ήταν κατά την άφιξή τους στο λιμάνι, με σκοπό να επιβιβαστούν σε σκάφος και να κάνουν μια βόλτα στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Ντυμένοι casual και φανερά ευδιάθετοι έφτασαν στην προβλήτα παρέα με αγαπημένους τους φίλους και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More