Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν αποδείξει φέτος, πως αγαπούν τις βραδινές εξορμήσεις στην πόλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει στην νυχτερινή Αθήνα. Πολλές φορές στην παρέα τους είναι και καλοί τους φίλοι. Αυτή τη φορά το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι μόνο του να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Ύττον που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.

Οι δυο τους απολαμβάνουν πολύ συχνά εξόδους σε νυχτερινά κέντρο καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλει να στηρίζει τους φίλους και συναδέλφους του και η όμορφη συντροφός του δεν θέλει να λείπει ποτέ από το πλευρό του. Οι δυο τους συνηθίζουν στα νυχτοπέρπατήματά τους να ταιριάζουν στο ντύσιμό τους κι επιλέγουν κυρίως το μαύρο χρώμα, που είναι αγαπημένο τόσο για τον τραγουδιστή όσο και για την σχεδιάστρια και επιχειρηματία. Κομψοί και στιλάτοι εμφανίστηκαν και σε αυτή τη βραδινή τους έξοδο!

Η Υβόννη φορώντας στράπλες top, leather κολάν και κατακόκκινο καλσόν, έλαμπε στο πλευρό του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της.

Κράτα το

Read More

And More