Αντώνης Ρέμος -Υβόννη Μπόσνιακ: Χέρι – χέρι σε βραδινή βόλτα τους στα σοκάκια της Μυκόνου!

Στην Μύκονο βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, όμως τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα συμπληρώσουν ένα χρόνο γάμου. Καρπός του μεγάλου έρωτα που έζησαν και ζουν είναι η τεσσάρων ετών κόρη τους Ελένη, η οποία φυσικά αποτελεί την μοναδική προτεραιότητα του ζευγαριού. Οι δυο τους μπορεί να έχουν ένα πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις, όμως φροντίζουν που και που να βρίσκουν λίγο χρόνο για ξεκούραση και διακοπές.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και ταξίδεψαν στην Μύκονο. Το κυκλαδίτικο νησί η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού, καθώς περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σχεδιάστρια ρούχων δεν σταμάτησαν τις βόλτες στο κοσμοπολίτικο νησί. Από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει η κολλητή φίλη του ζευγαριού και παρουσιάστρια του Ant1, Μαρία Μπεκατώρου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδινής βόλτας τους στα σοκάκια του νησιού. Ο Αντώνης Ρέμος κράταγε τρυφερά το χέρι της συζύγου του, ενώ εκείνη δεν σταματούσε να χαμογελά. Εκείνος επέλεξε για την ξέγνοιαστη βόλτα τους total black look, ενώ εκείνη ένα μπεζ κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκά αξεσουάρ. Είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More