Αντώνης Τσαπατάκης στο TLIFE: «Με την προαγωγή μου σε Αξιωματικό πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που δεν είχα καν ονειρευτεί»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την περασμένη Πέμπτη ο Αντώνης Τσαπατάκης ανακοίνωσε πως προήχθη σε Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Ο γνωστός αθλητής το 2009 λόγω του ατυχήματος που είχε που τον ανάγκασε να κινείται με έναν διαφορετικό τρόπο, είχε κριθεί ακατάλληλός να συνεχίσει την υπηρεσία του στο σώμα, σήμερα όχι μόνον βρίσκεται και πάλι στη θέση του αλλά πήρε και προαγωγή κάτι που όπως αποκάλυψε, δεν είχα καν φανταστεί ότι θα μπορούσε να γίνει.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του με τον ίδιο να δηλώνει υπερήφανος όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά κυρίως γιατί μέσω της δικής τους προσπάθειας, ακόμη 14 άτομα που είχαν αποταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ για τον ίδιο λόγο με εκείνον, μπόρεσαν να πάρουν και πάλι πίσω τη θέση τους.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος. Σε τέτοιους καιρούς που ακόμα υπάρχει εργασιακός αποκλεισμός σε ανθρώπους που κινούνται με διαφορετικό τρόπο – όπως λέω εγώ – ή ατόμων ΑΜΕΑ, αυτό που συνέβη αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός και μια ηλιαχτίδα ελπίδας για το μέλλον. Ένα ευχάριστο γεγονός που έγινε πράξη μετά από πολύ κόπο. 

Χάρη στην δική μου παρέμβαση, με ένα νομοσχέδιο πριν κάποια χρόνια κατάφερα να ξαναμπώ στην Αστυνομία. Είμαι περήφανος πιο πολύ. όχι για τη δική μου θέση, αλλά για το ότι βοήθησαν να “φτιαχτούν” 14 ακόμη ζωές που αντιμετώπιζαν ένα ανάλογο πρόβλημα. Γι’ αυτή μου τη νίκη είμαι πιο περήφανος από οποιαδήποτε άλλη νίκη και διάκρισή μου. Σε καιρούς που ακόμα οι άνθρωποι με διαφορετικό τρόπο κίνησης αντιμετωπίζουν ζητήματα εργασιακού αποκλεισμού, συνέβη αυτό.

Το όνειρό μου, της οικογένειάς μου, τον φίλων μου και όσων είναι δίπλα μου, ήταν πάντα το να καταφέρω να ξαναμπώ στην Αστυνομία. Προχθές, με την προαγωγή μου σε Αξιωματικό πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που δεν είχα καν τολμήσει να ονειρευτώ. Αυτό, είναι μια απόδειξη σε όλους πως αν πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους μπορούν να καταφέρουν ακόμα και αυτά που δεν έχουν φανταστεί» μας είπε ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Δες παρακάτω την ανάρτηση του αθλητή

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντώνης Τσαπατάκης (@tsapatakis_a)

Read More

And More