Αντώνης Χανδρής – Theodora Warre: Το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Φωτογραφίες

Δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, ο εφοπλιστής Αντώνης Χανδρής και η σύζυγός του, Theodora Warre απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, καθώς πλέον είναι… γονείς!

Ο γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η βρετανικής καταγωγής σχεδιάστρια κοσμημάτων ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Uppark House and Garden στο νότιο Λονδίνο στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018.

Από τους πρώτους μήνες η σχέση του Αντώνη και της Theodora αποτέλεσε είδηση για τον βρετανικό Τύπο και όχι άδικα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι μία από τις πιο όμορφες νεαρές κοσμικές δεσποινίδες που λατρεύουν τα media της χώρας της. Από την άλλη, ο μόλις 33χρονος Αντώνης είναι χαμηλών τόνων. Αν και αποφεύγει τις κοσμικές συναθροίσεις δεν προκαλεί τα media για κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά του.

Μετέχει ήδη σε τέσσερις υγιείς και επικερδείς ναυτιλιακές εταιρείες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της οικογένειας. Επίσης, έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά στο Λονδίνο και ασχολείται με τη ναυτιλία από την εποχή που ήταν ακόμη φοιτητής.

Όπως ανακάλυψε το TLIFE, το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν πανέμορφο γιο στις 20 Αυγούστου. Η ευτυχισμένη μανούλα δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες του μωρού της στα social media, το οποίο της έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή.
Μετά τον λαμπερό γάμο τους, ο γιος τους ήρθε να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

Read More

And More