Άντρας ξυλοκόπησε την 49χρονη σύντροφό του, μέχρι θανάτου!

Άντρας ξυλοκόπησε την 49χρονη σύντροφό του, μέχρι θανάτου! | tlife.gr

Μία σχέση αγάπης και μίσους ένωνε ένα ζευγάρι στο Κερατσίνι. Μία 49χρονη έχασε τη ζωή της, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον 52χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, το ζευγάρι που έμενε στην οδό Πλάτωνος, καυγάδιζε πολύ συχνά αλλά το ξημέρωμα της Δευτέρας έχασαν τελείως τον έλεγχο.

«Τη χτύπησε ανελέητα. Δεν ήταν η πρώτη φορά, ωστόσο η τελευταία ήταν μοιραία. Ήταν μια προβληματική σχέση με καθημερινούς καυγάδες που κατέληγαν στο ξυλοφόρτωμα», δηλώνουν οι αξιωματικοί. Ο 52χρονος είχε παντρευτεί μία φορά και είχε δύο παιδιά, είχε αναγνωρίσει ένα ακόμη παιδί από μία άλλη του σχέση. Η 49χρονη είχε μία κόρη, με την οποία δεν είχε μιλήσει τα τελευταία 7 χρόνια.

Το ζευγάρι εκείνη την ημέρα είχε καταναλώσει αλκοόλ και για άλλη μια φορά πιάστηκαν στα χέρια. Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέχρι που ο άντρας ο οποίος κατάγεται από τη Μάνη, έχασε τελείως τον έλεγχο και την ξυλοκόπησε

τραυματίζοντάς την βάναυσα.

Η 49χρονη είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και εσωτερική αιμορραγία, την οποία δεν είχε αντιληφθεί μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης όπου λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την εσωτερική αιμορραγία κι έτσι έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Ο ιατροδικαστής κ. Γιώργος Καρακούκης μετά την νεκροτομή, πέρα από τις εμφανείς εξωτερικές κακώσεις διαπίστωσε ότι ο θάνατος προήλθε από τη ρήξη της σπλήνας και την ευρεία εσωτερική αιμορραγία, τραύματα που προκλήθηκαν από τη βάναυση κακοποίησή της.

Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

READ more