Αντρέας Γεωργίου: Οι ευχές για τα γενέθλια του αδερφού του – «Μοιραστήκαμε το ίδιο δωμάτιο μεγαλώνοντας»

Ο Αντρέας Γεωργίου από την αρχή της πορείας του στην τηλεόραση, μέχρι και σήμερα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην οικογένειά του, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση αγάπης που έχει με τα αδέρφια του, Ξένια, Κρίστοφερ και Ραφαέλο.

Αυτή τη φορά, ο Κρίστοφερ Γεωργίου, ο αδερφός του Αντρέα Γεωργίου, είχε την τιμητική του, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του, λαμβάνοντας αρκετές ευχές και σχόλια μέσα από τα social media.

Ξεχωριστή ανάρτηση για από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ευχήθηκε στον αδερφό του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους, αλλά και ένα ιδιαίτερο κείμενο για όσα έχουν ζήσει μαζί από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι και σήμερα.

Η ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου για τα γενέθλια του αδερφού του

«Με αυτόν εδώ τον τύπο, μοιράστηκα το ίδιο δωμάτιο μεγαλώνοντας… μικρούλης ήθελε να έχει τάξη στο δωμάτιο και εγώ πάντα τα έκανα μπάχαλο! Δεν τον άφηνα στην ησυχία του! Στην εφηβεία μας, τα έκανε όλα μπάχαλο αυτός και τον μάζευα εγώ, από ξενύχτια, αλητείες, την νύχτα… άπειρες φορές γυρνούσα τους δρόμους να τον βρω γιατί ανησυχούσα, ήταν επαναστάτης! Όπου ήμουν τον ήθελα δίπλα μου!

Έχουμε ταξιδέψει και έχουμε ζήσει μαζί στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη, στην Αθήνα!! Είμασταν πάντα μαζί! Μου χάρισε το συναίσθημα του αδερφού, του πατέρα, του φίλου, της οικογένειας! Σήμερα 38 χρόνια μετά, αντιστράφηκαν οι ρόλοι! Έγινε αυτός ο προστάτης! Έγινε αυτός το στήριγμα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς την συμβουλή του! Και είμαι τόσο περήφανος αδερφός !!! Happy birthday bro! I love you», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

Read More

And More