Άντρες έτοιμοι για όλα: Τι γίνεται όταν ψάχνουν το φλουρί; Φωτογραφίες

Την φετινή χρονιά με κέφι, χαρά και σέξι διάθεση υποδέχτηκαν και στο θέατρο Λαμπέτη οι “Άντρες έτοιμοι για όλα”. Το TLIFE βρέθηκε στην κοπή της πίτας και οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί και έδωσαν “μάχη” για το φλουρί.
Νικητής αναδείχθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, που μόλις βρήκε το νόμισμα στο κομμάτι του, άρχισε να πειράζει τους συμπρωταγωνιστές του, μια και η δική του χρονιά θα ήταν… πιο τυχερή! Ακολούθησε μεγάλο πάρτυ με σαμπάνια και πολλά γέλια από την ομάδα που φαίνεται πως έχει δέσει για τα καλά.
Η παράσταση που αποτέλεσε την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», έχει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε απόδοση και σκηνοθεσία, ενώ σπουδαίοι νέοι κωμικοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα. Το έργο συνεχίζει κανονικά στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη για 4η χρονιά από τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας μια αντροπαρέα που δοκιμάζεται από αρκετά και διαφορετικά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία τους αυτή οδηγεί στην σκηνή έναν φούρναρη (Κώστας Ευρυπιώτης), έναν καφετζή (Κώστας Αποστολάκης), έναν ταξιτζή (Τόνυ Δημητρίου), έναν δημοτικό υπάλληλο (Μάνος Παπαγιάννης) και έναν σπουδαστή (Πάρης Σκαρτσολιάς) να γίνουν στρίπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους Μαρία Φιλίππου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Κορινθίου, Νικολέττα Καρρά και Πηνελόπη Πλάκα, αντιστοίχως.

Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες σε μια περίεργη συγκυρία, παίρνουν θέση και ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή της γνωστής μας παράστασης, στο ίδιο θέατρο, με νέα διανομή.

Πρωταγωνιστούν:
Κώστας Αποστολάκης, Τόνυ Δημητρίου, Κώστας Ευριπιώτης, Νικολέττα Καρρά, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης, Πηνελόπη Πλάκα, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μαίρη Σταυρακέλλη, Μαρία Φιλίππου.

Φωτογραφίες:Πέτρος Χόντος

Read More

And More