Άντρια Κατσιματίδη: Η δισεκατομμυριούχος ομογενής «Barbie» της Νέας Υόρκης μιλάει για την Melania Trump!

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha έδωσε η εντυπωσιακή ξανθιά ομογενής Άντρια Κατσιματίδη, κόρη του μεγιστάνα Τζον Κατσιματίδη, ο οποίος είναι στη λίστα του Forbes με περιουσία 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια! Η κάμερα της εκπομπής «Alpha παντού» και ο Παναγιώτης Σουρέλης ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη και συνάντησαν την Κατσιματίδη στα γραφεία της εταιρείας της οικογένειάς της «Red Apple» στην καρδιά του Μανχάταν.

Όλες οι κόρες έχουν αδυναμία στον μπαμπά τους και η Άντρια δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. «Ο μπαμπάς μου έχει μία καταπληκτική ιστορία – είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου. Ήρθε στην Αμερική σε ηλικία 6 ετών, έμαθε αγγλικά από μία μικρή τηλεόραση 6 ιντσών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Άντρια Κατσιματίδη ασχολείται επαγγελματικά με τις επιχειρήσεις του πατέρα της, ενώ παράλληλα πολιτεύεται. Μάλιστα είναι επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Νέα Υόρκη, ενώ γνωρίζει από παιδική ηλικία τόσο τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και την Πρώτη Κυρία Μελάνια. «Τον γνωρίζω (τον Τραμπ) από παιδί μέσα από τον κόσμο των κτηματομεσιτών, των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Νομίζω ότι ο κόσμος τον μισεί γιατί τα μέσα ενημέρωσης τους λένε να τον μισούν. Η Μελάνια έχει απίστευτη φινέτσα και φανταστική παρουσία» λέει χαρακτηριστικά.

Το 2011 ο γάμος της θεωρήθηκε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς και έγινε πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά ταμπλόιντ. Η Άντρια παντρεύτηκε τον καλύτερό της φίλο, τον Κρίστοφερ Νίξον, εγγονό του πρώην προέδρου της Αμερικής Ρίτσαρντ Νίξον. «Ο πρώην άντρας μου είναι ο καλύτερος μου φίλος. Παραμένει ο καλύτερός μου φίλος μέχρι και σήμερα, μιλάμε συνέχεια. Ήταν γραφτό να είναι φίλος μου οπότε… είναι δύσκολο να μην παντρευτείς τον καλύτερό σου φίλο» δηλώνει στον Alpha.

Μάλιστα αυτές τις ημέρες η Άντρια Κατσιματίδη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Όλα όσα είπε στον Alpha

Read More

And More