Αντύπας: Φωτογραφίζονται μαζί με τον γιο του και μιλούν για τη σχέση τους!

Είναι η πρώτη φορά που ο Αντύπας μοιράζεται την ίδια σκηνή με τον γιο του Πρόδρομο Μαζλουμίδη. Οι δυο τους έχουν τραγουδήσει μαζί το τραγούδι “Μια ιστορία”, ενώ αυτή τη σεζόν τραγουδούν μαζί στην πίστα του Βοτανικού. Πατέρας και γιος μιλούν στο People για τη σχέση τους.

“Πλέον είναι κατά 80% φίλος Του τα λέω όλα, αν και πρώτα πηγαίνω στη μητέρα μου. Συζητάμε τα πάντα, από τα προσωπικά μέχρι οτιδήποτε. Ο πατέρας μου έχει βγει για καφέ με τους φίλους μου, χωρίς εμένα”, σημειώνει ο Πρόδρομος Μαζμουλίδης και ο Αντύπας συμφωνεί: “Μπαμπάς είμαι μέχρι τις 20:00 και μετά φιλαράκια!”.

Ο λαϊκός τραγουδιστής εξομολογείται ότι είναι αυστηρός κριτής για τον γιο του: “Πολύ. Η μητέρα του είναι ακόμη περισσότερο, αλλά έτσι πρέπει. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι πολύ σκληρή και ο κόσμος, ευτυχώς, δεν ξεγιελιέται. Έχει να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες τραγούδια. Ακόμα ο Πρόδρομος δεν έχει ζήσει τίποτα. Δεν θα ήθελα να κάνει μια μεγάλη επιτυχία και μετά να χαθεί,, αλλά να χτίσει την καριέρα του σκαλί σκαλί. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να εξαφανιστεί, όπως συνέβη με πολλούς τραγουδιστές΄¨.

Ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης θυμάται ότι ο πατέρας του δεν ήθελε ο ίδιος και η αδερφή του να έρχονται ως παιδιά στα μπουζούκια. “Υπήρχε απαγορευτικό σε αυτό. Έκλαιγα, χτυπιόμουν αλλά τίποτα! Με είχαν πάρει μόνο για να κάνουμε μαζί Πρωτοχρονιά”, αναπολεί.

“Φυσικά θέλαμε τα παιδιά μας μαζί, ειδικά σε γιορτινές ημέρες, αλλά όχι να χορεύουν τσιφτετέλια στα τραπέζια. Κάναμε Πρωτοχρονιά στο καμαρίνι, κόβαμε βασιλόπιτα και μετά έφευγαν με τη μητέρα τους για το σπίτι. Θέλαμε να είναι κοντά μας αλλά μέχρι ενός σημείου. Φέτος, όμως, κάναμε για πρώτη φορά Πρωτοχρονιά μαζί, δουλεύοντας στην ίδια πίστα”, συμπληρώνει ο Αντύπας.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More