Αντύπας: Τι αναφέρει στο Live News η σύζυγος του τραγουδιστή για την επίθεση που δέχτηκε πάνω στην πίστα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που ο Αντύπας βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε. 

Πιο συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας το «Είμαι στα χάι μου» και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού. Ο συγκεκριμένος άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα, με το βίντεο της επίθεσης να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Το Live News επικοινώνησε με την σύζυγο του τραγουδιστή η οποία ανέφερε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον Αντύπα και πως η πράξη του οφείλεται στην κρίση πανικού που έπαθε όταν είδε την γυναίκα του να λιποθυμα.

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα πάνω στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό. Είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του. Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του και τον κατεβάσανε.

Στο βίντεο μετά, φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη. Ο Αντύπας δεν τρόμαξε. Τραγουδούσε κανονικά. Ήταν γεμάτο το μαγαζί. Δε μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: «Ζητώ συγγνώμη. ζητώ συγγνώμη».

Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στη γυναίκα του. Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δε χρειάστηκε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Συνήλθε. Είναι μια μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε» ανέφερε η σύζυγος του Αντύπα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. 

Read More

And More