Άντζελα Δημητρίου: Ξέσπασε η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη για τον «πόλεμο» που δέχεται η μητέρα της

Για τρίτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου 22/10 η Άντζελα Δημητρίου με τον παρτενέρ της Παύλο Σταματόπουλο. Ωστόσο μια παρατήρηση της Καίτης Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκε η αφορμή για μια μεταξύ τους “παρεξήγηση” ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια που γράφτηκαν για την εμφάνιση της τραγουδίστριας και στα social media. (δες εδώ τι συνέβη ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες)

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη που παρακολουθεί το show και στηρίζει πάντα τη μητέρα της σε κάθε της βήμα βλέποντας τα σχόλια που γράφονταν για τη μητέρα της στα social media δεν άντεξε και ξέσπασε κάνοντας λόγο για “πόλεμο” από συγκεκριμένα άτομα τα οποία ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”

Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

Read More

And More