Άντζελα Δημητρίου: Ο «άγνωστος» γιος της και πώς έμαθε ότι την έχει μητέρα

Είκοσι επτά χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο το μυστικό από τον γιο της, Βαγγέλη, και του εμφανιζόταν- αντί για μητέρα – ως…ξαδέλφη του!

Η Άντζελα Δημητρίου,  όταν ήταν δεκαπέντε χρόνων και βρισκόταν στη Κρήτη γέννησε ένα αγοράκι, που αμέσως δόθηκε για υιοθεσία σε συγγενικό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα η μητέρα της τη συμβούλεψε να δοθεί το μωρό στην αδελφή της (και θεία της Άντζελας) που δεν είχε παιδιά. Έτσι πέρασαν τα χρόνια μέχρι που πέθανε η θεία και θετή μητέρα του Βαγγέλη και η Άντζελα Δημητρίου – έχοντας πλέον χτίσει μια μεγάλη καριέρα – αποφάσισε να του πει την αλήθεια.

Σε παλαιότερο στιγμιότυπο με τον γιο της

Αυτό συνέβη την περίοδο που ο νεαρός είχε απολυθεί από τον στρατό και ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Ο Βαγγέλης ζει πλέον στη Γερμανία με τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους: μια 24χρονη  κόρη που λέγεται Αγγελική (έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της) κι έναν γιο, ο οποίος είναι φαντάρος.

Λίγο καιρό προτού η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη αποκτήσει το δικό της παιδί, η Άντζελα Δημητρίου μου είχε πει για τα εγγόνια της: «Έχω δύο εγγόνια από το γιο μου τον Βαγγέλη και άλλα δύο από τον αδελφό μου που δεν ζει πια. Για μένα όλα είναι εγγόνια μου και χαίρομαι πολύ για αυτό!».

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της

 

 

  

Read More

And More