Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: «Πόλεμος» μεταξύ μητέρας και κόρης – Ο ρόλος του γαμπρού και τα δημόσια παράπονα

Μια μπόρα που σε λίγο καιρό θα περάσει ή οριστική ρήξη είναι ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη με τον γαμπρό της, Φώτη Λιώση;

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες «γιατί έγινε αυτό;». Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ. Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα. Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από εδώ και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά» λέει με παράπονο στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Άντζελα Δημητρίου.

Σε άλλο σημεία της συνέντευξης αυτής, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρεται και σε άλλο σημεία της σχέσης αυτής, που την πλήγωσαν και την έκαναν να πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί, εξηγώντας παράλληλα το ρόλο που έπαιξε ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης στην όλη ιστορία.

«Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το καταλάβαινα, αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου, αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Αν έβλεπα ότι έστω ένας από τους δύο έπιανε μια δουλειά, θα μπορούσα να συνεισφέρω. Δεν θα άφηνα φυσικά πότε ένα μωρό να πεινάσει, θα πήγαινα σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσω ότι είχε ανάγκη. Όπως και έκανα μέχρι πρότινος.

Γιατί πίστεψε με, εγώ τα έχω πληρώσει όλα. Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει “εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα”. Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.

Οι αποκαλύψεις όμως από την Άντζελα Δημητρίου δε σταματούν εκεί, αφού συνεχίζει λέγοντας, «Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη. Στην Αμερική που ήμασταν, πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: “Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια”. Και λέω στη Φιλίτσα, τη στιλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο “πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω”. Και της λένε “11 δολάρια”.  Λέω στον Φώτη “το νερό δεν είχε όσο είπες”. Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα “μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα“.

Δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Ένα “γιατί;”. Τίποτα άλλο. “Γιατί σε μένα;’. Μόνο αυτό. Αυτό είναι το τίμημα της δόξας, που σου έλεγα. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά. Πάντα έλεγα “ό,τι θέλει η Όλγα να το έχει”. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να υπάρχει πατέρας. Ίσως μέσα της να είχε έναν καημό για αυτό και να το έριχνε σε μένα.

Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της ωστόσο, παρουσιάζει -μέσω του δικηγόρου της – μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, κάνοντας λόγο για απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά της Άντζελας Δημητρίου προς την κόρη και τον γαμπρό της.

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτάκη: Μια δυνατή σχέση μάνας και κόρης με πολλά «αγκάθια»

Η Άντζελα Δημητρίου, σε κάθε της συνέντευξη, μέσα στα χρόνια αναφερόταν στην κόρη της και σε όσα οι δυο τους είχαν περάσει. Όταν δε, η Όλγα Κιουρτσάκη δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, η Άντζελα Δημητρίου είχε μπει «μπροστά» ως «ασπίδα» για να την προστατέψει. 

Μια από τις σπάνιες φορές που η Άντζελα Δημητρίου είχε αναφερθεί στον πατέρα της κόρης της, ήταν το 2017, λίγο πριν η Όλγα Κιουρτσάκη παντρευτεί με τον Φώτη Λώση.

«Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μια φορά μόνο, αυτή την στιγμή που θα την παραδώσει στο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία. Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί» είχε πει η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό «Λοιπόν».

Στο πέρασμα τον χρόνων όμως, η Όλγα Κιουρτσάκη δεν κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της εκείνη τη σύντομη ενασχόληση με το τραγούδι, αφού αποσπάσματα από εκείνη την περίοδο – και αναπόφευκτα τα αρνητικά σχόλια – επανέρχονται συνεχώς στο προσκήνιο.

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο θα ανέβει ούτε ποιοι θα το δουν, θέλω μόνο να ενημερώσω ότι ανέβηκαν πάλι στο Tik Tok δύο βίντεο 14ετίας, που έτυχε, 20 χρονών ήμουνα, έκανα και εγώ ένα λάθος, αυτό έχουνε να χτυπάνε.

Ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και έχει τύχει και εγώ να μπλοκάρω λογαριασμούς, δεν είναι ωραίο όμως αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο για ένας λάθος που έκανα εγώ πριν 14 χρόνια να με δικάζουνε γιατί δεν ξέρουν ποια είμαι. Ούτε ψώνιο είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν και ούτε θα πειράξω. Πιστεύω ότι αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουμε, για να περνάμε καλά. Τόση κακία πάντως δεν την περίμενα. Φιλάκια φίλοι μου» είχε πει πρόσφατα γι’  αυτά τα κακόβουλα σχόλια σε βίντεο της στο Tik Tok η Όλγα Κιουρτσάκη.

@olgadkiourtsaki #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – OlgaDK

Για το «αγκάθι» όμως που υπήρχε πάντα στη σχέση τους, είχαν μιλήσει ανοιχτά οι δυο τους πριν χρόνια, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Τότε, η Όλγα Κιουρτσάκη είχε εκφράσει ανοιχτά στη μητέρα της το παράπονό της για τις πολλές ώρες απουσίας από το σπίτι όσο εκείνη ήταν παιδί.

Δεν την έβλεπα, με τις φίλες μου ήμουν συνέχεια έξω για να ξεχνάω. Την έβλεπα να κοιμάται σε ένα κρεβάτι όταν γύρναγε. Έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και το καλό παιδί. Δεν ξέρεις τι πέρναγα όσο εσύ έλειπες;» είχε πει τότε η Όλγα Κιουρτσάκη με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά, 

«Εσύ δεν ξέρεις τι πέρναγα εγώ όταν εσύ πήγαινες με τις κακές παρέες και λαχταρούσε η ψυχή μου και έμπαινα μέσα στο σπίτι και ήσουν ένα άλλο παιδί και έλεγα… πού έχω κάνει το λάθος. Εσύ δεν ξέρεις πώς ένιωσα όταν έχασα εγώ τον αδελφό μου και τον πατέρα μου. Ίσως να μην την είχες τώρα τη μάνα σου».

Δεν την έβλεπα, με τις φίλες μου ήμουν συνέχεια έξω για να ξεχνάω. Την έβλεπα να κοιμάται σε ένα κρεβάτι όταν γύρναγε. Έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και το καλό παιδί. Δεν ξέρεις τι πέρναγα όσο εσύ έλειπες;» «Εσύ δεν ξέρεις τι πέρναγα εγώ όταν εσύ πήγαινες με τις κακές παρέες και λαχταρούσε η ψυχή μου και έμπαινα μέσα στο σπίτι και ήσουν ένα άλλο παιδί και έλεγα… πού έχω κάνει το λάθος. Εσύ δεν ξέρεις πώς ένιωσα όταν έχασα εγώ τον αδελφό μου και τον πατέρα μου. Ίσως να μην την είχες τώρα τη μάνα σου», είχε απαντήσει η Άντζελα Δημητρίου.

Όλα αυτά, έδειχναν να έχουν περάσει στην ιστορία. Ιδιαίτερα μετά και τη γέννηση της κόρης της Άντζελας Δημητρίου έδειχναν να έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», είχε γράψει στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου στην πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με την εγγονή της.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, μαμά και κόρη συνεργάζονταν και επαγγελματικά αφού η Όλγα Κιουρτσάκη είχε αναλάβει την επιμέλεια του make up της τραγουδίστριας σε κάθε της εμφάνιση.

Το γυαλί όμως ανάμεσά τους φαίνεται να έχει σπάσει, και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα μπορέσουν να έρθουν και πάλι κοντά. Ωστόσο, όλη αυτή η ιστορία δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την Όλγα Κιουρτσάκη, που αποφάσισε για ένα διάστημα να απέχει από τα social media.

H διαμάχη των δυο γυναικών έχει γίνει πλέον πρώτο θέμα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις παρουσιάστριες να αναφέρουν πως πρόκειται για πολύ προσωπικά πράγματα, τα οποία θα έπρεπε να τα λύσουν ιδιωτικά και όχι μέσα από την τηλεόραση και τα περιοδικά.

Read More

And More