Άντζελα Δημητρίου: Τελευταίες πρόβες πριν την αποψινή της συναυλία στο Βεάκειο! [pics]

Τα 40 χρόνια της επιτυχημένης μουσικής διαδρομής της και ενεργής παρουσίας στο τραγούδι θα γιορτάσει η μοναδική Άντζελα Δημητρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά απόψε Τρίτη 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ με μια μεγάλη συναυλία.

Μια γιορτή για την Άντζελα στην οποία συμμετέχουν οι Αντύπας, Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Βασίλης Καρράς, Δημήτρης Κοντολάζος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και special guest η τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali αλλά και ένα ειδικό αφιέρωμα στον Φοίβο.

Άντζελα Δημητρίου 40 χρόνια τραγούδι και μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες των τελευταίων 50 χρόνων.

Μια γυναίκα-σύμβολο! Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Ένας “ζωντανός θρύλος”, μια δυνατή φωνή, με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

39 δίσκοι από τους οποίους οι 30 είναι χρυσοί και οι 24 πλατινένιοι, με πάνω από 2.500.000 πωλήσεις δίσκων στο εξωτερικό και 1.300.000 στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Οι αριθμοί εκπλήσσουν και μαζί τους η ανεπανάληπτη καριέρα μιας μεγάλης ερμηνεύτριας, μιας σπουδαίας φωνής με ειδικό ταμπεραμέντο και χιλιάδες θαυμαστές.

Γιατί η Άντζελα Δημητρίου μετράει σπουδαίες συνεργασίες και επιτυχίες. Κι αν υπόσχεται να βάλει φωτιά στο Βεάκειο Θέατρο, σε μια συγκινητική και σπουδαία βραδιά για την επιτυχημένη 40χρονη πορείας της, είναι γιατί θα ερμηνεύσει όλες τις παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν εποχή όπως «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Κάνε στην άκρη », «Μαργαρίτες» «Ουρανέ», «Ποιά θυσία», «Είναι κάτι χαρακτήρες», «Έχτιζα παλάτια », «Τι να την κάνω την αγάπη σου», «Κυρία θα μείνω», «Κλείσε φώτα κλείσε μάτια», «Εσυ τι λες», «Φταίει ο έρωτας», «Έχω μια καρδιά», «Γυναίκα εγώ», «100%», «Δυό φωνές», «Ήθελα να ξερά δεν ντρέπεσαι», «Θέλω να τα σπάσω όλα», «Come back», «Αν είχα έναν άνθρωπο» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μια μοναδική βραδιά γεμάτες μουσική.

Τα έσοδα της προγραμματισμένης συναυλίας της Άντζελας Δημητρίου – με δική της πρωτοβουλία – θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πυρόπληκτους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More