Άντζελα Ευριπίδη - Γιάννης Λυσανδρόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Άντζελα Ευριπίδη – Γιάννης Λυσανδρόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] | tlife.gr

Η Άντζελα Ευριπίδη έγραψε ιστορία στο ελληνικό modeling στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και δικαίως κατέχει τη δική της θέση στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων μοντέλων της χώρας μας. Αυτό το διάστημα ζει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της αφού είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας Γιάννης Λυσανδρόπουλος είναι ο άντρας που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της μελαχρινής καλλονής και να κατακτήσει την καρδιά της. Η σχέση τους αρκετούς λίγους μήνες και, όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ δυνατή.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα μ’ αυτή. Για τον λόγο αυτό οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες. Όταν όμως αποφασίζουν να βγουν έξω μαζί, τότε τα φλας αστράφτουν πάνω τους και όχι άδικα, αφού είναι πολύ όμορφοι και ταιριαστοί.

Έτσι συνέβη και το βράδυ της περασμένης Παρασκευή, όταν το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε με τις επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί, όμως δεν ήταν μόνοι τους, αφού στην παρέα τους υπήρχαν τρία ακόμα φιλικά τους ζευγάρια από τον χώρο του θεάματος.

Δες τις φωτογραφίες:

Δήμητρα Κωστάκη-Άντζελα Ευριπίδη-Γιάννης Λυσανδρόπουλος
Τσιώλης-Κωστάκη-Πράσινος-Βλοντάκης-Στεργιάδου-Ευριπίδη-Λυσανδρόπουλος-Κανελλοπούλου-Κοκκινάκης

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

READ more