Άντζελα Γκερέκου: Άφησε για λίγο τα βουλευτικά έδρανα και πήγε στην Επίδαυρο!

Στην Επίδαυρο για να δει τη νέα θεατρική παράσταση “Βάτραχοι” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα βρέθηκε η υφυπουργός Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου.

Σωτήρης Χατζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άντζελα Γκερέκου

Ιδιαίτερα κομψή και χαμογελαστή, η γνωστή Ελληνίδα πολιτικός έδωσε το “παρών” στην παράσταση που πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Φάνης Μουρατίδης, Πάνος Βλάχος και Εβελίνα Παπούλια. Μετά το τέλος του έργου μάλιστα, βρέθηκε και στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους ηθοποιούς.

Σωτήρης Χατζάκης, Άντζελα Γκερέκου, Γιάννης Βογιατζής

Λίγα λόγια για το έργο:
Τι μπορεί να σώσει την πόλη; Η ορμή του νεωτερικού ή το μεγαλείο του παρελθόντος; Ο Ευριπίδης ή ο Αισχύλος; Ο ρεαλισμός ή το υπερφυσικό; Το αριστοφανικό δίλημμα των Βατράχων αναδεικνύεται στην παράσταση του Γιάννη Κακλέα, που πραγματεύεται την κρισιμότητα της τέχνης σε εποχές μεταβατικές, όπως η δική μας. Η δύναμη της τέχνης, η “απορία” της σύγχρονης κριτικής, το θέατρο ως καλλιτεχνική και πολιτική πράξη αποτελούν στοιχεία μιας παράστασης που ερευνά τη νέα θεατρική φόρμα και αναζητεί την αξία του ποιητικού λόγου, καταδεικνύοντας τη διαχρονικότητα του αριστοφανικού ερωτήματος.

Δες ποιοι άλλοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Μίνως Θεοχάρης, Δημήτρης Μακαλιάς

Κατερίνα Χέλμη

Εβελίνα Παπούλια, Εύα Νάθενα

Γιάννης Ζουγανέλης, Σάσα Σταμάτη

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης με τον γιο του

Στιγμιότυπα από την παράσταση:

Read More

And More