Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στα γυρίσματα για τη “Γη της Ελιάς”, δύο μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου – Φωτογραφία

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα για τη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς».  Ο σπουδαίος ερμηνευτής “έφυγε” από τη ζωή στις 19 Ιουλίου, βυθίζοντας σε θλίψη τη σύζυγό του, την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, ταξίδεψε στην Κύπρο για να πραγματοποιήσει τις σκηνές για το σίριαλ και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο. «Επιστροφή στα γυρίσματα» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

Η Άντζελα Γκερέκου υποδύεται την Αθηνά Νομικού, τη χήρα του Ιπποκράτη. Εισοδηματίας, κοσμοπολίτισσα, φιλόδοξη, σκληρή, και απόλυτη. Μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Κουβαλάει ένα μεγάλο μυστικό που πασχίζει να κρατήσει κρυφό. Η μόνη ειλικρινής αγάπη που έχει είναι για τη γη και τις ελιές της. Προσωπικό της στοίχημα και στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης.

Read More

And More