Άντζελα Γκερέκου – Μαρία Βοσκοπούλου: Είναι οι καλύτερες φίλες – Μαζί στα νότια προάστια! [pics]

Τον τελευταίο καιρό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, αφού μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Ο λόγος για την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλουοι οποίες φαίνεται να είναι οι καλύτερες φίλες. Η 18χρονη Μαρία θαυμάζει πολύ την μαμά της και απολαμβάνει να περνάει παραγωγικό χρόνο μαζί της. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου μπορεί να είναι ακόμα μαθήτρια, όμως έχει εκφράσει την αγάπη της για το θέατρο αλλά και το τένις.

Αυτή τη σεζόν, ο Τόλης συμμετέχει στην παράσταση “Μαριχουάνα STOP” με πρωταγωνίστρια την Ντορέττα Παπαδημηρίου και κάθε Κυριακή ταξιδεύει τους θεατές σε μια άλλη δεκαετία. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές και αυτός είναι και ο λόγος που το θέατρο είναι πάντα γεμάτο. Η κόρη του και η σύζυγός του βρίσκονται πάντα στο πλευρό του και χαίρονται με την επιτυχία του.

Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους, οι δύο κυρίες βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο  στην Γλυφάδα, προκειμένου να απολαύσουν τον καλό καιρό και τη θάλασσα. Κομψές και ευδιάθετες έκαναν τα ψώνια τους και πέρασαν χαλαρές στιγμές έχοντας η μία την άλλη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε μαμά και κόρη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More