Αντζελίνα Χαλντέντα: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του The Bachelor

H Αντζελίνα Χαλντέντα, πριν ένα χρόνο, μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor του Alpha. Η ίδια μάλιστα ξεχώρισε από νωρίς, ενώ κατάφερε να φτάσει μια ανάσα πριν το φινάλε του ριάλιτι, διεκδικώντας τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Όλο αυτό το διάστημα, η Αντζελίνα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και την απώλεια των κιλών της, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα social media.

Δες ακόμα: Αντζελίνα Χαλντέντα για την απώλεια των κιλών: “Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και έβαλα τα κλάματα”

Η νέα της ανάρτηση αποκάλυψε και την απώλεια ενός πολύ δικού της ανθρώπου, του νονού της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Δες παρακάτω το μήνυμα και τη φωτογραφία της Αντζελίνας Χαλντέντα…

«Νονέ μου αγαπημένε!  Πάντα θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο… Θα θυμάμαι πάντα τα τελευταία λογια που μου είπες “να μην τα παρατάω ποτέ… και να βάλω στην ζωή μου περισσότερο τον Χριστο και την Παναγία” Ξέρω πως είμαι η κοριτσάρα σου όπως πάντα έλεγες! Μας άφησες τόσο νωρίς και τόσο νέος…. Λυπάμαι μόνο που δεν αξιοποίησα τον χρόνο μου μαζί σου! Γιατί ο νονός είναι ο πνευματικός πατέρας και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο… Συγγνώμη που δεν ερχόμουν να σε βλέπω τόσο συχνά όσο θα έπρεπε! Σε αγαπώ άπειρα να μας προσεχείς από εκεί ψηλά! 22/9/21».

Read More

And More