Αντζελίνα Χαλντέντα: Γενέθλια στην αγκαλιά του συντρόφου της – Φωτογραφία

Ερωτευμένη και ανανεωμένη η Αντζελίνα Χαλντέντα, ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο The Bachelor του Alpha. Η εντυπωσιακή μελαχρινή μπορεί να μην βρήκε τον έρωτα στο τηλεοπτικό ριάλιτι, ωστόσο οι εξελίξεις ήταν γρήγορες στην προσωπική της ζωή.

Τον τελευταίο χρόνο είναι ερωτευμένη με νεαρό άνδρα, τον οποίο θα δούμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά της, η Αντζελίνα Χαλντέντα δημοσίευσε στο instagram κοινή τους φωτογραφία κρατώντας την τούρτα με τον αριθμό 22.

«Ακόμα ένας χρόνος πέρασε… είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευλογημένη που έχω την υγεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Είμαι πλούσια όχι επειδή έχω χρήματα…( που δεν έχω κιολας ) αλλά επειδή έχω ανθρώπους που είναι δίπλα μου οι οποίοι με αγαπάνε, μια δεύτερη οικογένεια η οποία με αγαπάει σαν δικό της παιδι, με νοιάζονται, με εκτιμούν, με θέλουν και με ανέχονται Γι αυτό που είμαι… και αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχει κάνει ο θεός! Άλλος ένας χρόνος συν στην ηλικία μου… άλλος ένας χρόνος με εμπειρίες και μαθήματα ζωής!!! Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή! Επίσης σας ευχαριστώ όλους όσους μου ευχηθήκατε και εγώ ανταποδίδω εις διπλούν», έγραψε η Αντζελίνα Χαλντέντα κάτω από τη νέα της φωτογραφία.

 

 

Read More

And More