Απάτησε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στο αεροπλάνο – Σοκαρισμένοι οι επιβάτες τους τραβούσαν φωτό και βίντεο! [pics-vid]

Μια άκρως ερωτική πτήση βίωσαν οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν από το Manchester στην Ibiza. Εκεί που ταξίδευαν αμέριμνοι, ένα ζευγάρι αποφάσισε να αρχίσει να ερωτοτροπεί δημοσίως. Η γυναίκα ανέβηκε στα πόδια του άνδρα και εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και ρώτησε τους συνεπιβάτες τους αν έχουν ένα… προφυλακτικό!

Φυσικά, οι επιβάτες έπαθαν ένα σοκ βλέποντας το θέαμα και κάποιοι άλλοι το βρήκαν αστείο και τράβηξαν βίντεο τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ώστε να τις ανεβάσουν στο διαδίκτυο.
Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του όταν συνειδητοποίησαν ότι όντως άρχισαν να κάνουν σεξ. Μάλιστα, λένε ότι μάλλον ήταν μεθυσμένοι και δεν καταλάβαιναν που βρισκόντουσαν. Το ζευγάρι φαίνεται πως γνωρίστηκε στο αεροδρόμιο και άρχισε να τα πίνει πριν την πτήση τους, με αποτέλεσμα να μεθύσει και να αποφασίσει να γνωριστεί καλύτερα μέσα στο αεροπλάνο.
Το χειρότερο είναι, ότι ο 31χρονος άνδρας είχε αφήσει την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στο σπίτι, ενώ η 39χρονη γυναίκα… τα τρία παιδιά της και τον σύζυγό της. Η ίδια δηλώνει τρομοκρατημένη με αυτό που της συνέβη, καθώς όχι μόνο απάτησε τον σύζυγό της αλλά έγινε και ρεζίλι παγκοσμίως. Όσον αφορά τον μέλλων μπαμπά, μάλλον η σύντροφός του θα ακυρώσει τον επικείμενο γάμο τους.
Από την άλλη, η αεροπορική εταιρία δήλωσε πως θα ερευνήσει το θέμα και ότι δεν ανέχεται τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές από κανέναν επιβάτη της.

Read More

And More