Απίστευτες εκφράσεις στο MasterChef! «Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία»

Απίστευτες εκφράσεις στο MasterChef! «Τον “πίνουν” από μας σε κάθε δοκιμασία» | tlife.gr

Η επιστροφή των νικητών στο σπίτι του MasterChef μετά τη δοκιμασία αποχώρησης προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες, που είδαν να μην γυρίζει η Μάρλεν Γρυντάκη. Ο Ηρακλής Αποστολίδης τα έβαλε με την Ντέμη Γεωργίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολύ καλή στην υποκρισία.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

«Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κό…ς και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Πηγή: zappit

READ more