Απίστευτη γκάφα στο Game of Thrones – Τι ξέχασαν σε σκηνή του 4ου επεισοδίου; [pics]

Ντελίριο στα social media προκάλεσε μια “γκάφα” της παραγωγής του Game Of Thrones. Τις τελευταίες ώρες, το Twitter έχει γεμίσει από βίντεο και screenshots του τετάρτου επεισοδίου της 8ης και τελευταίας σεζόν, όπου μπροστά από την «μητέρα των δράκων», Daenerys, διακρίνεται ένα ποτήρι που μοιάζει πάρα πολύ με τις κλασικές συσκευασίες γνωστής αλυσίδας καφέ.

Συγκεκριμένα, πάνω στο ξύλινο, μεσαιωνικό, τραπέζι με σκεύη εποχής, διακρίνεται εμφανώς το ποτήρι με το λευκό πλαστικό καπάκι που φαίνεται να έχει ξεχαστεί στο πλατό. Η σκηνή από την οποία προέρχεται είναι το συμβούλιο των συμμάχων στον Βορρά, μετά τη επική μάχη του προηγούμενου επεισοδίου

Προς το παρόν, η φημολογία που συνοδεύει το στιγμιότυπο δεν έχει διαψευστεί επισήμως από την παραγωγή και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες «γκάφες» στην ιστορία της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, η οποία προκαλεί αίσθηση καθώς το GoT έχει σηκώσει τον πήχη τόσο ψηλά.

Οι μάχες που διεξάγονται στη γνωστή σειρά είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και η καφεΐνη είναι απαραίτητη για τη μαχητικότητα των αγαπημένων πρωταγωνιστών.

Read More

And More